Direkt zum Hauptbereich

SAP koelpomp voor machine tool

Originele SAP koelpomp voor uw machine tool

We hebben 99% van alle werktuigmachines de juiste koelpomp in voorraad

en 100% tevredenheid van de klant! Kijk naar onze referenties. SAP pompen afkomstig van de Europese productie en staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. U vindt meestal in industriële metaalbewerking toepassingen, waar ze worden aangeduid als emulsie pomp, koelpomp, dompelpomp en glijmiddel pomp.

De pompen worden gebruikt in de meeste van die in de EU en de Oost-lintzagen, draaibanken en frezen, maar zijn ook gevonden in koelsystemen voor bier, wijn en ijsmachines.


Ruckzuck geleverd: Overnight Express, vandaag besteld voor 12.00 uur, morgen geleverd voor 12:00 uur. Maar ook zonder de uitdrukkelijke optie, we zijn snel en kunnen vaak zeer volgende dag, zie onze leveringsvoorwaarden.

Koelvloeistof pompen voor werktuigmachines

Qualtät hoge, lage prijzen

Die verkocht door ons koelpompen zijn vervaardigd in Italië bij het verpompen van specialistische SAP. Hoewel de kwaliteit van de pomp is hoog, de prijzen variëren op een relatief laag niveau. Dit wordt mogelijk gemaakt, ondanks de relatief hoge arbeidskosten in Europa door zich te specialiseren op het gebied van industriële pompen en de productie van grote hoeveelheden.

SAP koelvloeistof pompen

Technische Kenmerken 

De speciaal ontwikkeld voor de bevordering van koel- en koelsmeermiddelen in de metaalverwerkende industrie pompt het bedrijf SAP onderscheiden zich door de volgende eigenschappen:

    
Special, elektrisch aangedreven koelpomp voor werktuigmachines
    
-Motor aangedreven pomp met dompelbuis zonder afdichtringen
    
Drie-fase modellen en Einphasenmodelle geïsoleerde klasse F engine
    
Klasse van de bescherming tegen het binnendringen van vloeistoffen: IP 54 of IPX8
    
Door anodeoxydatie proof aluminium behuizing
    
AISI 303 (V2A) Corrosiebestendig roestvrij stalen aandrijfas
    
Duurzaam NSK lagers in semi-rigide lagers, waardoor vrijwel volledige absorptie van trillingen en lawaai
    
Grote delen van de pomp zijn uit niet brandbare materialen, volgens de normen VDE 0730 en UL 94
    
De motoraangedreven koelmiddelpompen kan met de volgende bedrijfsspanningen: 220 V / 240 V / 50 Hz (eenfasig) en 380 V / 400 V / 50 Hz (driefasig), andere Betriebsspanungen op aanvraag. 

Comments 
SAP koelvloeistof pompen kunnen eenvoudig worden bediend doorgedrongen in kleine vreemde lichamen koelvloeistoffen. De zuigpomp is compatibel met snelkoppelingen. Wij leveren op maat gemaakte pompen als dat nodig is voor specifieke toepassingen en operationele voltages. Op verzoek, rusten we de kabel met shock-proof pompen of Feller connectors.

Technische eigenschappen van de koelvloeistofpomp

De pompen zijn bestand tegen deeltjes gepenetreerd vloeistoffen (bijvoorbeeld vervuild water) alsmede chemische verbindingen die toepassing vinden in koelsmeermiddelen.SAP pompen tolereren alle soorten toegepast in installaties en chemicaliën kunnen gemakkelijk drukzijde gas tot 80%, zodat de hoeveelheid vloeistof steeds automatisch aangepast.Onze pompfunctietoets alle standaardafmetingen bezit lagerzijde, is er altijd een vervangende pomp die de respectievelijke taak past. Het is echter ook mogelijk om pompen voor speciale toepassingen en bedrijfsspanningen op maat vervaardigen.De pompen zijn circulatiepompen met een hoogte van 2 tot 10 meter - afhankelijk van het model en de tegendruk. Standaard, houd alle pompen IP54 één. Welke koelmiddelpomp past bij uw machine tool, kunt u verwijzen naar de informatie op de pagina "Opdracht-pomp machine".Typische toepassingen zijn werktuigmachines, zoals Band zagen, freesmachines, draaibanken, boormachines en slijpmachines.

Micro-smeersystemen

Een ander essentieel onderdeel van onze activiteiten is de distributie van micro-smeersystemen en industriële oliën zo milieuvriendelijk smeren en snijden agent om de metaalverwerkende industrie in Europa. 

Kommentare